Mobiele werven

Fero Group beschikt over een grote vloot van botsabsorbeerders, onze vrachtwagens worden op constante basis vernieuwd zodat we voertuigen kunnen aanbieden met de laatst beschikbare technologie.

 

Botsabsorbeerders worden stroomopwaarts geplaatst en fungeren als schild tegen een mogelijks inrijdend voertuig. Botsabsorbeerders beschermen zowel de arbeiders in een werfzone, alsook bestuurders in de buurt van deze werfzone.
 
Bij een aanrijding wordt het kussen samengedrukt en vervormd. Tijdens het samenplooien absorbeert het kussen de energie van deze aanrijding. De opname van de energie gebeurt gecontroleerd zodat de bestuurder niet plots frontaal gestopt wordt. Onze botsers voldoen aan het standaard bestek 250.
 
Fero Group werkt met een online applicatie voor de aansturing van de voertuigen, hierdoor kunnen wij dit ook beheren van op afstand in ons controlecentrum.
 
Fero Group beschikt over een deskundig team van opgeleide arbeiders welke gespecialiseerd zijn om de mobiele werven correct uit te voeren.
 
Een verhoogde botsabsorbeerder is uitgerust met een uitschuifbaar dynamisch led bord. Op dit LED bord kan een boodschap snel veranderd worden i.f.v. de verkeerssituatie.

Your safety. Delivered.